Den 7 september höjdes ersättningstaket i a-kassan

Det innebär att du kan att få högre ersättning från a-kassan om du blir arbetslös. Många kommer ändå att behöva en inkomstförsäkring för bästa möjliga skydd.

Jag är arbetslös nu, vad innebär förändringen för mig?

Läs mer om förändringen

 • Beräkna ersättning från inkomstförsäkringen

  Beräkna ersättning från inkomstförsäkringen

  Här kan du räkna ut hur mycket ersättning du skulle kunna få från inkomstförsäkringen. Fyll i din genomsnittliga månadslön, före skatt.

 • Bliwas sjukvårdsplanering i egen regi

  Bliwas sjukvårdsplanering i egen regi

  Från den 1 januari 2015 kommer Bliwa att själva ta hand om sjukvårdsplanering och rådgivning, en uppgift som tidigare sköttes av en extern aktör. Att Bliwa nu har en egen sjukvårdsplanering innebär större kontroll över hela vårdprocessen och att kvaliteten höjs ytterligare.

   

  Läs mer

 • Ny medlem i Ledarna

  Ny medlem i Ledarna

  Du som har blivit ny medlem i Ledarna får ett grundläggande försäkringsskydd i Bliwa.

  Läs mer här

 • Lämna autogiromedgivande

  Lämna autogiromedgivande

  Enklaste sättet att betala din personförsäkring är via autogiro. Då dras betalningen varje månad från ditt konto. Annars får du ett inbetalningskort. För att betala med autogiro behöver du fylla i ett medgivande. Använd länken nedan. Om du tidigare har betalat din försäkring i Trygg-Hansa
  med autogiro och vill fortsätta göra det, måste du nu lämna ett nytt medgivande till Bliwa.
  Lämna autogiromedgivande

  Läs mer om personförsäkringarna här

 • Sverige först med standard för hjärtsäker zon

  Sverige först med standard för hjärtsäker zon

  Över 10 000 människor drabbas årligen av hjärtstopp utanför sjukhus men bara 500 överlever. I dag publicerar SIS den första standarden i Europa för hjärtsäkra zoner. Standarden har tagits fram tillsammans med branschen för att rädda fler liv.

  Läs mer

 • Stöd människor på flykt

  Stöd människor på flykt

  Vi har alla sett de hemska bilderna och tagit del av rapporteringen från den pågående flyktingkatastrofen. Det är omöjligt att inte bli berörd. Det är också lätt att känna sig maktlös inför vad som händer men vi kan ju alla göra något; skänka pengar, kläder eller engagera oss på annat sätt. Bliwa skänker därför idag en summa till UNHCR och Röda Korset och uppmuntrar samtidigt er alla att – utifrån egna förutsättningar – bidra på något sätt. Läs mer