Gå till innehållet

Personförsäkring för dig med litet eller medelstort företag

Har du ett företag med 1-250 anställda som du vill försäkra? Då kan du välja vår lösning för små och medelstora företag.

Den bästa investeringen

Trygga och friska medarbetare

För dig som arbetsgivare är det viktigt med trygga och friska medarbetare. När oron för det oförutsedda minskar, då ökar engagemanget för jobbet. Och om livet tar en oväntad sväng nedåt, då är det viktigt att ha ett ekonomiskt skydd som stöttar de som drabbats att komma tillbaka till en fungerande vardag. 

Du som arbetsgivare väljer att teckna en eller flera försäkringar för dina anställda. Du kan också teckna ett gruppavtal som möjliggör för dina anställda att själva anpassa sitt skydd utifrån just deras livssituation. 

Försäkringar du som arbetsgivare tecknar och betalar

Försäkringar dina anställda kan välja

Du kan välja att teckna ett så kallat gruppavtal som möjliggör för dina anställda att själva lägga till försäkringar. Följande försäkringar kan dina anställda välja:

- Livförsäkring

- Olycksfallsförsäkring

- Sjukförsäkring

- Barn- och gravidförsäkring

- Vårdförsäkring

- Sjukkapital

- Diagnosförsäkring

- Sjuk- och olycksfallsförsäkring

För att dina anställda ska kunna teckna frivilliga försäkringar hos oss så behöver du som arbetsgivare först teckna ett så kallat gruppavtal. I blankettbiblioteket hittar du ansökningsblankett med försäkringsbelopp och aktuella priser på dessa försäkringar.  

Till dokumenten

Så här blir du kund hos oss

 • I dokumentbiblioteket under rubriken Gruppförsäkring hittar du blanketten du behöver för att ansöka. 

  Till dokumenten
 • Fyll i blanketten och skicka den  till oss på följande adress:
  Bliwa Livförsäkring
  Box 130 76
  103 02 Stockholm
 • När du som arbetsgivare fått bekräftelse från oss gällande gruppavtalet kan dina anställda ansöka om frivilliga försäkringar. Dina anställda har tillgång till Mina sidor i de fall du även har en arbetsgivarbetald försäkring. Om du enbart erbjuder dem att teckna frivillig försäkring behöver de använda blanketten som finns i dokumentbiblioteket under rubriken Gruppförsäkring.  

  Till dokumenten

Större företag?

Har du ett företag med fler än 250 anställda kontaktar du oss så hjälper vi dig vidare. 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi finns tillgängliga för att besvara dina frågor på vardagar kl. 9-16. Om du redan är kund hos oss underlättar det om du skriver med organisationsnummer och telefonnummer i mejlet.