Gå till innehållet

Möt de nya kraven på trygghetslösningar

När arbetsmarknaden förändras – med nya yrken och anställningsformer – ökar efterfrågan på bra trygghetslösningar. Som fackförbund eller organisation gäller det att möta den här utvecklingen. Det hjälper vi på Bliwa gärna till med.

Vägen till en lyckad upphandling

Allt du behöver veta inför en ny upphandling

Vi tycker att det ska vara lätt för er att upphandla bra försäkringar till era medlemmar. Därför har vi gjort en handbok som ger dig massor av bra tips  och råd när det är dags för en ny upphandling. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig. 

Ladda ner handboken Kontakta oss

Våra bästa tips – så kommer du igång med din upphandling

Våra produkter för fackförbund och organisationer

Trygga medlemmar mår bättre

Hur tänker vi svenskar när det kommer till ekonomi och trygghet? För att få svar frågade vi (tillsammans med Kantar Sifo) 1 500 personer hur de upplever sin ekonomiska trygghet, om de till exempel skulle bli av med jobbet eller drabbas av en tuff sjukdom.

Undersökningen visar på en utbredd oro och okunskap. Många oroar sig för vad som händer om det blir sjuka eller arbetslösa. Många är också osäkra på vilket skydd de kan förvänta sig av samhället – vilka försäkringar de själva har och hur de ska göra för att påverka sin ekonomiska trygghet.

Men undersökningen visar också att de som upplever sig ha god ekonomisk trygghet har mer energi – både på jobbet och hemma. De trivs också bättre med livet i största allmänhet.

Som fackförbund eller organisation kan ni göra skillnad – genom att hjälpa era medlemmar förstå hur trygghetssystemen fungerar och erbjuda skräddarsydda försäkringspaket. Och det hjälper vi er gärna med.

Ladda ner hela rapporten

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller råd? Hör av dig!

Vill du veta mer om Bliwa, har du en fråga eller vill du träffa  någon av oss som jobbar med försäkringar för organisationer? Kul! Skriv till oss så återkommer vi så snabbt vi kan. Eller ring till vår kundservice så guidar dom dig till rätt person.