Gå till innehållet

Möt de nya kraven på trygghetslösningar

När arbetsmarknaden förändras – med nya yrken och anställningsformer – ökar efterfrågan på bra trygghetslösningar. Som fackförbund eller organisation gäller det att möta den här utvecklingen. Det hjälper vi på Bliwa gärna till med.

Våra produkter för fackförbund och organisationer

Bliwas trygghetsrapport

Trygga medlemmar mår bättre

Hur tänker vi svenskar när det kommer till ekonomi och trygghet? För att få svar genomförde vi - tillsammans med Novus - en studie. Drygt 1000 personer fick svara på hur de upplever sin ekonomiska trygghet ifall deras vardag plötsligt skulle förändras. 

Studien visar på en utbredd oro och brist på kunskap. Många oroar sig för vad som händer med ekonomin om det blir sjuka, men kunskapen om det egna försäkringsskyddet är låg. Samtidigt visar Bliwas egen statistik att unga kvinnor som grupp är särskilt utsatta.

Tidigare studier vi gjort visar att de som har trygghetsförmåner via sina arbetsgivare är mer motiverade på jobbet. De är också mer stolta över sitt jobb, och mer benägna att rekommendera sina arbetsgivare vidare. Som arbetsgivare har du med andra ord en viktig roll för att dina medarbetare ska må bra och prestera på jobbet. 

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller råd? Hör av dig!

Vi tycker förstås att det vore väldigt roligt att få prata mer med dig. Hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för att era medlemmar ska må bra.