Gå till innehållet
För dig som är medlem i Journalistförbundet

Till dig som är ny medlem i Journalistförbundet

Tillsammans med Journalistförbundet erbjuder vi på Bliwa ett startpaket till dig som innehåller en olycksfallsförsäkring, livförsäkring, sjukförsäkring och diagnosförsäkring. Dessutom får du en tilläggsförsäkring tid som förlänger din inkomstförsäkring. Paketet är helt gratis i tre månader och efter det kan du enkelt behålla ditt skydd hos oss!

VI VILL ATT DU SKA KÄNNA DIG TRYGG

Därför har du fått nya försäkringar

Tillsammans med ditt nya fackförbund Journalistförbundet har vi på Bliwa tagit fram ett paket med personförsäkringar. 

  1. Ett färdigt försäkringspaket som ger dig och din familj ekonomisk trygghet om du exempelvis blir sjuk, råkar ut för en olycka eller blir arbetslös. 
  2. Bra priser och förmånliga villkor. Tillsammans med Journalistförbundet har vi gjort jobbet lätt för dig och du slipper lägga ner tid på att jämföra olika försäkringar på egen hand.
  3. Lätt att komma in i försäkringen. Vi erbjuda en solidarisk försäkringslösning som ger fler människor chansen att teckna en bra försäkring till ett rimligt pris, utan krav på att fylla i en fullständig hälsodeklaration (som du så gott som alltid måste fylla i när du tecknar försäkringar på egen hand). 

I startpaketet för alla medlemmar

För aktiva, enkelorganiserade medlemmar

Artikel

Vad ska du tänka på om du vill byta försäkringsbolag? Här är våra tips.

SNABBT, SMIDIGT, ENKELT

Så här gör du för att behålla ditt försäkringsskydd efter att den kostnadsfria perioden är över:

Betala fakturan som vi skickar till dig! Den skickas till dig cirka två månader efter att du blev medlem i Journalistförbundet.  Om du inte betalar fakturan sägs alla försäkringar automatiskt upp. 

Vill du ändra ditt försäkringsskydd? 
Välj de försäkringar och de försäkringsbelopp som passar dig på Mina sidor. Du kan när som helst säga upp försäkringarna.