Gå till innehållet

Jobba på Bliwa

För att vara det stöd våra kunder förtjänar behöver vi nyfikna, ansvarstagande och målmedvetna medarbetare. Talanger som hjälper oss att tänka nytt, utmanar och bidrar på vår fortsatta förändringsresa. Är det du? 

En arbetsplats där vi gör skillnad tillsammans   

Bliwa präglas av ett starkt affärs- och kundfokus med utveckling, kompetens och samarbete som ledstjärnor. Vi vill skapa en miljö som tydligt visar att allas insats har betydelse för att nå våra gemensamma mål, som ger rätt förutsättningar för att utvecklas och som bidrar till en sund balans i livet. I slutändan är vi övertygade om att det bidrar till en stark kultur där vi utvecklas tillsammans i enlighet med våra värderingar. Allt i strävan att utveckla verksamheten och vara det självklara valet för kunder och medarbetare.

Vi har roligt ihop

Vi tar tillsammans fram sociala, kulturella och hälsofrämjande aktiviteter för att stärka trivsel, motivation och gemenskap.

Vi stärker hälsan

Friskvårdsbidrag, massage och hälsosatsningar stärker hälsan. Företagshälsovård, sjukvårdsförsäkring och rehabilitering fångar tidig ohälsa.

Vi vill att du ska ha balans i livet

Flextid, flexibla arbetsfria dagar och 30 dagars semester. Vi är en modern arbetsgivare som tror på tillit och självledarskap.

Vi vill ge lite extra

Vi delar resultatet med kunder och anställda, ger extra ersättning vid föräldraledighet, personalrabatter och lunchsubvention.

Trygga medarbetare är självklart för oss

Kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar som ingår i anställningen ger varje medarbetare en grundtrygghet. Bra frivilliga försäkringar ger möjlighet att förstärka skyddet för var och en, efter behov.

VÅRA VÄRDERINGAR

Våra värderingar styr vilka vi är, hur vi agerar inom företaget och hur vi driver vår affär tillsammans med våra kunder.

  • Vi är modiga
  • Vi gör det enklare
  • Vi gör det tillsammans
  • Vi är affärsmässigt ömsesidiga

SÅ ARBETAR VI MED HÅLLBARHET

Trygga människor bygger hållbara samhällen - läs mer.

BORDE VI TRÄFFAS?

Vad vi förväntar oss av dig

Du behöver vara nyfiken, ansvarstagande och målmedveten. För att fungera i vår kultur behöver du också vara en schysst kollega. För hos oss är du aldrig ensam – vi utvecklar och utvecklas tillsammans.​