Gå till innehållet

Jobba på Bliwa

För att vara det stöd våra kunder förtjänar behöver vi nyfikna, ansvarstagande och målmedvetna medarbetare. Talanger som hjälper oss att tänka nytt, utmanar och bidrar på vår fortsatta förändringsresa. Är det du? 

Det här är Bliwa

Bliwa skiljer sig från många andra försäkringsbolag. Vi är specialiserade på personförsäkringar – vi betalar ut pengar vid olyckor, sjukdom, arbetslöshet och dödsfall. Vi jobbar alltså inte med saker, utan med människor. Och det här präglar oss som företag. Vi vill skapa försäkringar som gör skillnad – som bidrar till ett tryggare samhälle. 

Trygga medarbetare är självklart för oss

Kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar som ingår i anställningen ger varje medarbetare en grundtrygghet. Bra frivilliga försäkringar ger möjlighet att förstärka skyddet för var och en, efter behov.

""

Artikel

En digital resa för att skapa en ännu bättre kundupplevelse. Läs mer.

""

Vi vill att du ska ha balans i livet

Flextid, flexibla arbetsfria dagar och en timme kortare arbetstid från maj till september ger tid för återhämtning.

""

Vi stärker hälsan

Friskvårdsbidrag, massage och hälsosatsningar stärker hälsan. Företagshälsovård, sjukvårdsförsäkring och rehabilitering fångar tidig ohälsa.

""

Vi har roligt ihop

Vi tar tillsammans fram sociala, kulturella och hälsofrämjande aktiviteter för att stärka trivsel, motivation och gemenskap.

""

Vi vill ge lite extra

Vi har bonusprogram för alla anställda, extra ersättning vid föräldraledighet, personalrabatter och lunchsubvention.

VÅRA VÄRDERINGAR

Våra värderingar styr vilka vi är, hur vi agerar inom företaget och hur vi driver vår affär tillsammans med våra kunder.

 

  • Vi är modiga
  • Vi gör det enklare
  • Vi gör det tillsammans
  • Vi är affärsmässigt ömsesidiga

Så arbetar vi med hållbarhet

Trygga människor bygger hållbara samhällen - läs mer.

Borde vi träffas?

Vad vi förväntar oss av dig

Du behöver vara nyfiken, ansvarstagande och målmedveten. För att fungera i vår kultur behöver du också vara en schysst kollega. För hos oss är du aldrig ensam – vi utvecklar och utvecklas tillsammans.​