Gå till innehållet

Vårdförsäkring

När du behöver specialistvård för att snabbt kunna komma tillbaka till jobbet. Eller vill ha hjälp att hitta rätt vård. Med en vårdförsäkring blir det enkelt.

  • ""

    Specialistvård inom sju dagar

  • ""

    Hjälp med rådgivning och tidsbokning

  • ""

    Operation inom 14 dagar

Rätt specialistvård snabbt

Trycket på sjukvården är stort. Och om du blir sjuk, kan det vara knepigt att hitta fram till rätt vårdgivare. De kan också vara svårt att boka tid och få vård snabbt. Samtidigt är du kanske mån om att fort kunna komma tillbaka till jobbet.

Bliwas vårdförsäkring ger ett bra komplement till samhällets skydd. Du får hjälp med rådgivning och tidsbokning, och kan snabbt få vård av rätt specialist. Den förenklar processen om du blir sjuk.

Om du har besvär av enklare slag, då rekommenderar vi att du söker vård på andra sätt. Idag finns till exempel olika digitala tjänster där du kan få hjälp med rådgivning och diagnos – kostnaderna täcks av din vårdförsäkring. 

Viktigt att ha koll på

Sjukförsäkring och vårdförsäkring - två olika försäkringar

En sjukförsäkring ger ekonomiskt stöd om du skulle bli sjukskriven under lång tid. En vårdförsäkring hjälper dig att få rätt specialistvård snabbt.

Mer om vår sjukförsäkring.

""

Du som har vårdförsäkring

Boka tid och få rådgivning

Kontakta vårdplaneringen för att få rådgivning, boka vård eller anmäl ett ärende.

Tjänster för din hälsa

Vi tror att välmående och friska människor skapar hållbara samhällen. Därför erbjuder vi olika typer av förmånliga hälsotjänster till våra kunder. 

Läs mer och boka här

""

Vanliga frågor om vårdförsäkringen

vårdförsäkring

Teckna försäkringen

Bliwas vårdförsäkring ger dig rätt specialistvård snabbt.