Gå till innehållet
För dig som är medlem eller anställd hos medlem i Sveriges Åkeriföretag

Startpaket Ung

 

Som ung medlem i Sveriges Åkeriföretag kan du välja fem försäkringar till ett lågt paketpris. Ett paket speciellt för dig upp till 40 år som ger ersättning vid olycksfall, sjukdom och dödsfall. Vi kallar det för Startpaket Ung.

Fem försäkringar ingår

Paketet innehåller Livförsäkring, Olycksfallsförsäkring, Sjukförsäkring, Diagnosförsäkring och försäkringen Sjukkapital. Försäkringsbeloppen för respektive försäkring ser du längre ner på den här sidan. Paketet kostar 99 kronor i månaden och betalas antingen av din arbetsgivare eller via löneavdrag. 

Vill du veta mer om försäkringarna? Förköpsinformationen hittar du under Blanketter och villkor. 

 

Teckna nya försäkringar, ändra i de du har och följa dina ärenden

Du som redan är kund hos oss hanterar dina försäkringar och ärenden enklast på Mina sidor. Om du inte har försäkringar hos Bliwa sedan tidigare skickar du in en blankett till oss så löser vi resten.

LOGGA IN

BLANKETTER OCH VILLKOR

Viktigt att ha koll på

 1. Paketet gäller tills du fyller 40 
  Du kan som längst ha kvar Startpaket Ung till och med den månad du fyller 40 år. När du har fyllt 40 upphör det rabatterade paketpriset, men du har fortfarande kvar de fem försäkringarna till ordinarie pris.
 2. Ordinarie pris om du bryter upp paketet 
  Startpaket Ung är ett försäkringspaket med fast innehåll. Vill du ta bort någon av de ingående fem försäkringarna eller höja försäkringsbelopp så går det givetvis bra men då betalar du ordinarie pris för försäkringarna.
 3. Du kan inte dubblera en försäkring 
  Tänk också på att du inte kan ha två försäkringar av samma sort. Vill du ha Startpaket Ung kan du alltså inte samtidigt lägga till någon av de ingående fem försäkringarna utöver paketet, däremot kan du lägga till försäkringar som inte ingår i paketet.
 4. Medlemmar och anställda i medlemsföretag kan teckna  
  Medlemmar i Sveriges Åkeriföretag eller anställda i medlemsföretaget kan teckna Startpaket Ung. Du kan inte teckna Startpaket Ung för din partner (så kallad medförsäkrad)  men det går bra att teckna försäkringarna för din maka, make eller sambo till ordinarie pris.

Kundservice

Frågor? Vi hjälper dig!

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp. Vi finns här för dig. 

08 – 696 22 80 (helgfria vardagar 8-17) eller mejla till oss.