Gå till innehållet
För dig som är anställd hos Skanska

Till dig som är ny på jobbet

Tillsammans med Skanska erbjuder vi på Bliwa ett startpaket till dig som innehåller en olycksfallsförsäkring, livförsäkring, sjukförsäkring, sjukkapital och diagnosförsäkring. Paketet är helt gratis i tre månader och efter det kan du enkelt behålla ditt skydd hos oss!

VI VILL ATT DU SKA KÄNNA DIG TRYGG

Därför har du fått nya försäkringar

Tillsammans med din nya arbetsgivare har vi på Bliwa tagit fram ett paket med personförsäkringar. 

  1. Ett färdigt försäkringspaket som ger dig och din familj ekonomisk trygghet om du exempelvis blir sjuk eller råkar ut för en olycka. 
  2. Bra priser och förmånliga villkor. Tillsammans med Skanska har vi gjort jobbet lätt för dig och du slipper lägga ner tid på att jämföra olika försäkringar på egen hand.
  3. Lätt att komma in i försäkringen. Vi erbjuder en solidarisk försäkringslösning som ger fler människor chansen att teckna en bra försäkring till ett rimligt pris, utan krav på att fylla i en fullständig hälsodeklaration (som du så gott som alltid måste fylla i när du tecknar försäkringar på egen hand). 

I startpaketet för nyanställda

Artikel

Vad ska du tänka på om du vill byta försäkringsbolag? Här är våra tips.

SNABBT, SMIDIGT, ENKELT

Så här gör du för att behålla ditt försäkringsskydd efter att den kostnadsfria perioden är över:

Betala fakturan som vi skickar till dig! Den skickas till dig cirka två månader efter att du blev anställd hos Academedia.  Om du inte betalar fakturan sägs alla försäkringar automatiskt upp. 
Vill du ändra ditt försäkringsskydd? 
Välj de försäkringar och de försäkringsbelopp som passar dig på Mina sidor. Du kan när som helst säga upp försäkringarna.