Gå till innehållet

Vi försäkrar människor

På Bliwa har vi specialiserat oss på de mest genomtänkta lösningarna för allt det där som ingen vill tänka på.Helt enkelt för att vi valt att göra det vi är bäst på – och inget annat.Vi försäkrar människor, för den tid de behöver det som mest. 

– Vi visar om och om igen att gruppförsäkring är en väl fungerande modell och i nära samarbete med ett dedikerat företag eller en organisation så gör den skillnad på riktigt. Därför fortsätter vi att lägga väldigt stor vikt vid just relationen till våra kunder. Vi har vunnit flera viktiga upphandlingar och fått väldigt bra respons på vårt erbjudande. Vi vet att stora organisationer och företag uppskattar hur vi arbetar, säger Johan Gunnarson, vice vd och chef Försäljning på Bliwa.

- Vår samarbetsmodell bygger på att vi alltid har en kundansvarig och koordinator. Den skapar bra förutsättningar för ett personligt bemötande, hög servicenivå och tillgänglighet. En annan del handlar om hela laget på Bliwa där alla delar av verksamheten alltid bidrar till en riktigt bra kundupplevelse, säger Patrik Lindberg, chef Försäljning avtal på Bliwa.

Johan Gunnarson

Chef Försäljning och vice VD

Patrik Lindberg

Chef Försäljning Avtal