Gå till innehållet

Trygga och friska medarbetare – den bästa investeringen

Det är viktigt med trygga och friska medarbetare. När oron för det oförutsedda minskar, då ökar engagemanget för jobbet. Vi på Bliwa hjälper gärna till att skapa försäkringar som ökar tryggheten för dina anställda.

TRYGGHETSRAPPORTEN 2022

Som arbetsgivare har du en viktig roll

Hur tänker vi svenskar när det kommer till ekonomi och trygghet? För att få svar genomförde vi - tillsammans med Novus - en studie. Drygt 1000 personer fick svara på hur de upplever sin ekonomiska trygghet ifall deras vardag plötsligt skulle förändras. 

Studien visar på en utbredd oro och brist på kunskap. Många oroar sig för vad som händer med ekonomin om det blir sjuka, men kunskapen om det egna försäkringsskyddet är låg. Samtidigt visar Bliwas egen statistik att unga kvinnor som grupp är särskilt utsatta.

Tidigare studier vi gjort visar att de som har trygghetsförmåner via sina arbetsgivare är mer motiverade på jobbet. De är också mer stolta över sitt jobb, och mer benägna att rekommendera sina arbetsgivare vidare. Som arbetsgivare har du med andra ord en viktig roll för att dina medarbetare ska må bra och prestera på jobbet. 

Våra produkter för arbetsgivare

Vi vill gärna prata med dig

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi tycker förstås att det vore väldigt roligt att få prata mer med dig. Hör av dig, så berättar vi mer om vad vi kan göra för att dina medarbetare ska må bra.

Redan kund hos oss?

Är du redan kund hos oss  och vill ha hjälp med något som rör ditt avtal? Våra kontaktuppgifter, svar på vanliga frågor och mycket annat hittar du här. 

Kundservice