Gå till innehållet

Trygga och friska medarbetare – den bästa investeringen

Det är viktigt med trygga och friska medarbetare. När oron för det
oförutsedda minskar, då ökar engagemanget för jobbet. Man blir gladare och får mer energi. Vi på Bliwa hjälper gärna till att skapa försäkringar som ökar tryggheten för dina anställda.

Våra produkter för arbetsgivare

Som arbetsgivare har du en viktig roll

Hur tänker vi svenskar när det kommer till ekonomi och trygghet? För att få svar genomförde vi (tillsammans med Kantar Sifo) en studie. 1 500 personer fick svara på hur de upplever sin ekonomiska trygghet, ifall deras vardag plötsligt förändrades.

Studien visar på en utbredd oro och okunskap. Många oroar sig för vad som händer om det blir sjuka eller arbetslösa. Många är också osäkra på vilket skydd de kan förvänta sig av samhället – vilka försäkringar de själva har och hur de ska göra för att påverka sin ekonomiska trygghet.

De som upplever sig ha god ekonomisk trygghet har mer energi – både på jobbet och hemma. De trivs också bättre med livet i största allmänhet. Det visade studien tydligt.

Och de som har trygghetsförmåner via sina arbetsgivare är mer motiverade på jobbet. De är också mer stolta över sitt jobb, och mer benägna att rekommendera sina arbetsgivare vidare.

Som arbetsgivare har du med andra ord en viktig roll. Om du vill, hjälper vi dig att skapa trygghetslösningar för dina anställda. Lösningar som ger tryggare, gladare och mer motiverade medarbetare.

Ladda ner hela rapporten

Vi vill gärna prata med dig

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi tycker förstås att det vore väldigt roligt att få prata mer med dig. Hör av dig, så berättar vi mer om vad vi kan göra för att dina medarbetare ska må bra.

Redan kund hos oss?

Är du redan kund hos oss och behöver hjälp med något som rör ditt avtal?

Här hittar du kontaktuppgifter och svar på den vanligaste frågorna. 

infoikon