Gå till innehållet
För dig som är medlem i Unionen

Startpaket Ung - för dig under 31 år

RABATTERAT PRIS FÖR DIG UNDER 31 ÅR

Fem försäkringar för 64 kronor i månaden

Gör som 220 000 andra Unionen-medlemmar och försäkra dig hos Bliwa. Så här gör du för att behålla ditt försäkringsskydd:

  1. För dig som vill behålla alla försäkringar: betala fakturan som vi skickar till dig cirka tre månader efter att du blev medlem i Unionen. Det är allt.
  2. För dig som vill ändra på ditt försäkringsskydd: välj de försäkringar och de försäkringsbelopp som passar dig på Mina sidor.

VÄLKOMMEN TILL BLIWA

Därför har du fått nya försäkringar

Tillsammans med ditt nya fackförbund Unionen har vi på Bliwa tagit fram ett paket med personförsäkringar. För oss är det viktigt att det ska vara enkelt för dig att få ekonomisk trygghet. Eftersom du och 690 000 andra medlemmar i Unionen utgör ett stort kollektiv som tillsammans har en fantastisk förhandlingsstyrka får du:

  1. Ett färdigt försäkringspaket som ger dig och din familj ekonomisk trygghet om du exempelvis blir sjuk, råkar ut för en olycka eller går bort. 
  2. Bra priser och förmånliga villkor. Tillsammans med Unionen har vi gjort jobbet lätt för dig och du slipper lägga ner tid på att jämföra olika försäkringar på egen hand.
  3. Lätt att komma in i försäkringen. Tack vare att ni Unionenmedlemmar är så många kan vi erbjuda en solidarisk försäkringslösning som ger fler människor chansen att teckna en bra försäkring till ett rimligt pris, utan krav på att fylla i en fullständig hälsodeklaration (som du så gott som alltid måste fylla i när du tecknar försäkringar på egen hand). 
 

Det här ingår i ditt startpaket

Ca 50 % rabatt på fem skräddarsydda försäkringar – du betalar bara 64 kronor i månaden*

*(ordinarie pris: 125 kronor i månaden)

För dig som vill anpassa ditt försäkringsskydd

Du kanske redan har en olycksfallsförsäkring på annat håll, tycker att diagnosförsäkringen verkar överflödig eller en livssituation som inte motiverar att lägga pengar på en livförsäkring? Givetvis kan du välja att plocka ihop precis ditt försäkringsskydd som du vill ha det, med just de försäkringar du behöver och med de försäkringsbelopp som är relevanta för dig*.

Om du vill ändra ditt försäkringsskydd gör du det enklast på Mina sidor. Om du behöver hjälp eller rådgivning, slå oss en signal!

*Startpaket Ung är en paketlösning med ett rabatterat pris för dig som är medlem i Unionen (ej medförsäkrad). Rabatten gäller bara om du behåller startpaketet i sin helhet med såväl produkter som försäkringsbelopp.