Gå till innehållet

För dig som är medlem i Unionen

Unionens medlemsförsäkringar hos Bliwa

Som medlem i Unionen får du tillgång till en rad medlemsförsäkringar hos Bliwa. De ger ett bra och förmånligt skydd för både dig och din familj om något oväntat skulle hända.

För dig som är ny medlem i Unionen

Välkommen till Bliwa!

Har du nyligen blivit medlem i Unionen? Då har du fått ett startpaket från oss med fem nya försäkringar. De är en del av ditt medlemsskap och du väljer givetvis själv om du vill behålla dem eller inte.

Du som är under 31 år och i början av din karriär har fått Startpaket Ung - samma försäkringar till ett extra förmånligt pris.

mer om dina försäkringar 

mer om Startpaket Ung

Nyhet 2023

Bli rätt försäkrad med Behovsguiden

Tycker du försäkringar är krångliga och svåra att överblicka? För att göra det enklare för dig har vi tagit fram en ny digital tjänst som vi kallar Behovsguiden. När du svarat på frågorna i guiden får du reda på vilka försäkringar du har idag - både hos oss och andra försäkringsbolag - och vilka du kan behöva utifrån just din livssituation. 

Behovsguiden är kostnadsfri och tar cirka 5 minuter att göra.

Försäkringar för dig som är medlem i Unionen

Tillsammans med Unionen har vi på Bliwa tagit fram ett antal olika försäkringar som du kan teckna. Erbjudandet är en del av ditt medlemsskap och särskilt anpassat utifrån den ekonomiska trygghet som du och andra medlemmar i Unionen vanligtvis behöver.

Grunderbjudandet består av åtta olika försäkringar. Utöver det har vi även tagit fram skräddarsydda produkter och paket till dig som är ny på arbetsmarknaden, som har gått i pension eller studerar.

Alla försäkringar du kan teckna

""

Startpaket Ung - för dig under 31

Skräddarsytt rabatterat paket för dig som är i början av karriären.

""

Seniorförsäkring

För dig som är pensionärsmedlem i Unionen och vill fortsätta vara försäkrad hos Bliwa.

""

Studentrabatt

Du som är studentmedlem kan teckna en olycksförsäkring till ett extra förmånligt studentpris.

Erbjudanden just nu!

Just nu har vi erbjudanden där du kan teckna försäkringar hos oss gratis i två månader och utan hälsodeklaration. Du har ingen bindningstid eller uppsägningstid. 

Sjukförsäkring och olycksfallsförsäkring

- Olyckfallsförsäkring, 20 prisbasbelopp

- Sjukförsäkring, 1600 kronor per månad

Tillsammans ger försäkringarna dig ett bra skydd i form av ekonomisk ersättning om du skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka.

Till erbjudandet

 

Livförsäkring och olycksfallsförsäkrng

- Livförsäkring, 10 prisbasbelopp

- Olycksfallsförsäkring, 20 prisbasbelopp

Tillsammans ger försäkringarna dig och dina nära ett bra skydd i form av ekonomisk ersättning om du skulle råka ut för en olycka eller i värsta fall gå bort.​​​​​​​

Till erbjudandet

 

 

För dig som är egenföretagare

Rätt specialistvård snabbt

En vårdförsäkring kan vara extra viktig om du driver eget företag. 

Ansök om ersättning

Behöver du anmäla en skada?

Vad tråkigt att något har hänt! Men vad bra att du har en försäkring som kan hjälpa. Det är oftast enkelt att göra en skadeanmälan, men kontakta oss om du undrar över någonting så hjälper vi dig.