Gå till innehållet
För dig som är medlem i Unionen

 


Unionens medlemsförsäkringar hos Bliwa

Som medlem i Unionen får du tillgång till en rad medlemsförsäkringar hos Bliwa. De ger ett bra och förmånligt skydd för både dig och din familj om något oväntat skulle hända.

FÖR DIG SOM ÄR NY MEDLEM I UNIONEN

Välkommen till Bliwa!

Har du nyligen blivit medlem i Unionen? Då har du fått ett startpaket från oss med fem nya försäkringar. De är en del av ditt medlemsskap och du väljer givetvis själv om du vill behålla dem eller inte.

Du som är under 31 år och i början av din karriär har fått Startpaket Ung - samma försäkringar till ett extra förmånligt pris.

Customer Service

Do you need help in English?

Please contact us by phone! Our Customer Service is open weekdays from 8 am to 5 pm. 

Nyhet

Bli rätt försäkrad med Behovsguiden

Tycker du försäkringar är krångliga och svåra att överblicka? För att göra det enklare för dig har vi tagit fram en ny digital tjänst som vi kallar Behovsguiden. När du svarat på frågorna i guiden får du reda på vilka försäkringar du har idag - både hos oss och andra försäkringsbolag - och vilka du kan behöva utifrån just din livssituation. 

Behovsguiden är kostnadsfri och tar cirka 5 minuter att göra.

Försäkringar för dig som är medlem i Unionen

Tillsammans med Unionen har vi på Bliwa tagit fram ett antal olika försäkringar som du kan teckna. Erbjudandet är en del av ditt medlemsskap och särskilt anpassat utifrån den ekonomiska trygghet som du och andra medlemmar i Unionen vanligtvis behöver.

Grunderbjudandet består av åtta olika försäkringar. Utöver det har vi även tagit fram skräddarsydda produkter och paket till dig som är ny på arbetsmarknaden, som har gått i pension eller studerar.

Försäkringar du kan teckna

Tjänster för din hälsa

Vi tror att välmående och friska människor skapar hållbara samhällen. Därför erbjuder vi olika typer av förmånliga hälsotjänster till våra kunder. 

LÄS MER OCH BOKA HÄR

FÖR DIG SOM ÄR EGENFÖRETAGARE

Rätt specialistvård snabbt

En vårdförsäkring kan vara extra viktig om du driver eget företag. 

ANSÖK OM ERSÄTTNING

Behöver du anmäla en skada?

Vad tråkigt att något har hänt! Men vad bra att du har en försäkring som kan hjälpa. Det är oftast enkelt att göra en skadeanmälan, men kontakta oss om du undrar över någonting så hjälper vi dig.