Gå till innehållet

 

Kundomdömen

På Bliwa vill vi dela med oss av vad andra tycker och även ta reda på vad ni tycker om oss. Därför arbetar vi regelbundet med omdömen och betyg från våra kunder. Vi använder oss av Trustpilot för att samla in och presentera omdömen på bliwa.se och i postala och digitala brev.

 Trustpilot är en oberoende plattform där vem som helst kan lämna ett omdöme om ett företag. På Trustpilot visas alla omdömen oavsett om de kommer in via inbjudan eller om de kommer in organiskt. 

 

Hur vi använder Trustpilot

Bliwa använder sig av Trustpilot för att samla in omdömen och betyg. Betygen visas sedan på bliwa.se och i postala och digitala brev i marknadsföringssyfte. Vi arbetar aktivt med att samla in kundomdömen. Detta gör vi genom mejl till kunder som avslutat ett ärende och därefter fått ersättning från sin försäkring hos Bliwa, där vi hänvisar till Trustpilot för att lämna ett omdöme.

  • Mejlet skickas automatiskt till kunder som anmält skada eller arbetslöshet och fått rätt till ersättning enligt villkor. 
  • Bliwa selekterar inte vilka som får inbjudan att lämna omdöme. Det vill säga om det är nöjda kunder eller ej.
  • Kunder som fått ersättning från en livförsäkring får inte frågan om att lämna omdöme av etiska skäl.

Bliwa visar alltså kundomdömen och betyg som vi samlat in via mejl till kunder som avslutat ett ärende och haft rätt till ersättning. Men även av användare som själva valt att gå in och lämna ett omdöme på Trustpilot. Vi kontrollerar inte att alla de som lämnar recensioner på Trustpilot verkligen är eller har varit kunder hos Bliwa. Däremot så är alla omdömen märkta "Verifierat" kontrollerade av oss då dessa endast skickas till våra kunder.